Lydproduksjon

Gateway Studios skaper krystallklare opptak for TV, film og podkaster. Våre erfarne lydteknikere kombinert med topp moderne utstyr gir kvalitet av øverste klasse. Dette gjenspeiler seg i produksjoner som Nobelkonserten, Spellemann og Norske Talenter.

Vårt team er blant de beste i bransjen, og leverer faglig tyngde og presisjon til hvert eneste prosjekt.

Lydproduksjon tjenester

Opptakslyd

Våre tjenester innen opptakslyd tilpasses ulike medieprosjekter, fra småskala til komplekse. Ledet av Jan Magnus Nymo, med over ti års erfaring i drama, film og TV, sikrer vi høyeste kvalitet med dyktig personell og førsteklasses utstyr til alle lokasjoner der film, TV og drama tas opp. 

Broadcast lyd

Våre lydteknikere er rustet til å håndtere enhver oppgave innen lyd for TV produksjoner og tilbyr både teknisk ekspertise og prosjektledelse for TV og radio.

Lyd-etterarbeid

Spesialisert innen TV, film, podkaster og ulike medier, leverer vårt team av teknikere topp kvalitet. Vi kombinerer mange års erfaring, øye for detaljer og den nyeste teknologien for å oppnå de beste resultater. Våre studioer er også utstyrt for profesjonelle voiceover-opptak.

Dolby Atmos

Vi er stolte av å kunne tilby Dolby Atmos for prosjekter som krever denne nye bransjestandarden. Vår hovedsuite har et Dolby-godkjent Atmos-oppsett, som sikrer at vi møter dagens lydkrav og fremtidige behov.

Podkast-opptak

I samarbeid med vår podkast-avdeling tilbyr vi høykvalitets podkast-opptak. Enten det er til et enkelt single-mic oppsett, eller et komplekst lyddrama, har vi ekspertisen til å levere det dere har behov for.

Lyddesign

Våre tjenester innen lyddesign forbedrer prosjekter på tvers av alle formater, inkludert podkaster, TV-serier og spillefilmer. Vi legger vår ære i å skape lyd av aller beste kvalitet som hever produktet ditt og gir en fantastisk lytteopplevelse.