Musikkproduksjon

Gateway Studios er Norges ledende musikkproduksjons-hub, kjent for Skal vi danse, Norske Talenter, Maskorama og Beat for beat. Vi tilrettelegger preproduksjon for Karpe, Chris Holsten, Emma Steinbakken og Victoria Nadine, og vi løfter fram musikken til Ingrid Bjørnov, DDE, Oslo fagottkor og Kringkastingsorkesteret (KORK), for å nevne noen av dem som benytter våre fasiliteter eller ekspertise. Vårt team er blant de aller beste i bransjen, og studioene holder samme høye standard. Med faglighet, kreativitet og lidenskap som basis for å skape resultater av høyeste kvalitet, kan du være sikker  på at prosjektet ditt er i gode hender. La oss være din profesjonelle sparringspartner!

Musikk har kraften til å skape følelsesmessige bånd og bygge fellesskap. Ta kontakt med oss for å oppdage hvordan vår tilnærming til musikkproduksjon og lyddesign kan løfte dine prosjekter.

Musikktjenester

Produksjon og miksing

Vårt allsidige produksjons-og mikseteam ledes av Javed Kurd, et velkjent navn med over 30 år i musikkbransjen. Teamet tilbyr omfattende kompetanse innen produksjon og miks for et bredt spekter av musikk og medier, med velutstyrte fasiliteter og hyggelig atmosfære. Vi samarbeider tett med både nasjonale og internasjonale artister, på tvers av sjangre og stilarter.

Mastering

Vi tilbyr mastering for alle utgivelsesformater, inkludert strømmetjenester, CD, vinyl, samt visuelle og sosiale medier. Mastering gir den siste finishen og de rette tilpasningene før utgivelse, og sørger for at musikken din presenteres på best mulig måte. Vårt masteringsstudio har kalibrert akustikk med høyoppløselige monitorer, samt et utvalg av spesialtilpassede plug-ins og outboard-prosessorer, som muliggjør analog, digital eller hybrid arbeidsflyt.

Dolby Atmos

Vår hovedsuite er utstyrt med Dolby-godkjent 7.1.4 Atmos-monitoring for miksing i 3D-lydformat. Vi har opparbeidet oss betydelig erfaring med Dolby Atmos på tvers av sjangre, gjennom miksing av både pop og klassiske musikkproduksjoner for formatet.  Vi sikrer at publikum får den optimale lytteopplevelsen, uavhengig av avspillingsmedium.

Komponering

Espen Ramsli Fredriksen leder vårt team, som komponerer og tilrettelegger musikk for TV, film, gaming, reklame, podkast og teater. Vi kan håndtere ethvert prosjekt som krever skreddersydd musikk.

Arrangering/orkestrering

Våre arrangører har utviklet spesialkompetanse innen orkestrering, fra mindre ensembler og kor, helt opp til symfoniorkesterstørrelse. Vi leverer arrangementer tilrettelagt for TV-produksjoner, spillutviklere, band og artister. Vi tilbyr også profesjonelle layout- og designtjenester for trykk og digital publisering.

Innspilling

En moderne og velutrustet utstyrspark med det beste innen mikrofoner og forforsterkere, sørger for høykvalitetsopptak i ethvert format og sporantall, enten det skjer i våre egne profesjonelle studiofasiliteter på Fornebu, eller på en annen ønsket lokasjon. 

Konserter/arrangementer

Enten du foretrekker Fornebu eller Drammen, er våre romslige TV-studioer ideelle arenaer for konserter og arrangementer. Det opprinnelige studioet, som er lokalisert i en historisk flyhangar på Fornebu, har en kapasitet opp til 1200 personer, mens det nye, og topp moderne studioet langs elvekanten i Drammen kan huse inntil 1000 personer.  

Pre-produksjon

Musikkproduksjonsstudioene er designet for strømlinjeformet avvikling av bandøvelser og pre-produksjon. Rommene er sammenkoblet med Dante-nettverk for sømløs integrering av innspillings- og lytteløsninger.