sound & vision
creative hub

Gateway Studios

Teamet vårt

Heidi Thon

Heidi bringer en variert bakgrunn og kompetanse inn i Gateway Studios. Hun har bred erfaring fra ledelse, strategi, innovasjon og markedsføring innen reiseliv, kreative næringer, næringslivet, ideelle organisasjoner og global bistand. Hun er utdannet ved Universitetet i Oslo, Handelshøyskolen BI og McGill University, og har også fullført et lederkurs innen resultatstyring og måloppnåelse ved Harvard Business School. Heidis rolle utover daglig ledelse og drift, innebærer først og fremst å forme den strategiske visjonen og den kreative retningen for Gateway Studios. Hun tar sikte på å utvikle og utvide Gateway Studios sin kompetanse og engasjement som en fremoverlent og innovativ organisasjon som skal tørre å gå egne veier og utforske utradisjonelle løsninger og muligheter. I en tid hvor endringer skjer hyppig, gir teknologi uante muligheter. Samtidig bringer det også med seg etiske og forretningsmessige utfordringer, og i et marked hvor konkurransen blir stadig mer global, ønsker hun å bidra til å påvirke fremtidige forutsetninger og rammevilkår for den kreative næringen i Norge.

Åsmund Knutson

Åsmund er deleier og vår visjonære nettverksbygger. Han ser forbindelser og samarbeid på tvers av de tradisjonelle linjene, og tør å utfordre eksisterende praksis i samarbeid med kunder og samarbeidspartnere. Med ansvar for salg, kundepleie og strategiske samarbeid, sikrer Åsmund effektivitet og lønnsomhet for våre studioer, produkter og tjenester. Hans bakgrunn som trommeslager for show som "The Voice" og "Beat for Beat" gir ham et unikt artistperspektiv, noe som bidrar til en bred forståelse for kundenes behov. Åsmunds verdsetter samspillet mellom mennesker, og fremmer trivsel og et samarbeidsorientert og inkluderende arbeidsmiljø.

May Kristin Krispersen

May Kristins reise hos Gateway Studios er et bevis på at kreativitet, dyktighet og dedikert arbeid kan forme en person mot mer ansvar og lederskap. Hun har en bachelorgrad i musikk, og er en allsidig sanger og artist som har gjort seg bemerket, både på scenen og bak kulissene. De senere årene har May Kristin bygget opp et rennommé som en av Norges fremste vokalcoacher, og har hjulpet profesjonelle artister, så vel som aspirerende talenter på veien mot en artistkarriere.

Som avdelingsleder for TV-studioene, bringer May Kristin profesjonalitet, vennlighet og orden til artister og kunder. Hun sørger for at publikumsarrangementer og TV-produksjoner gjennomføres på en imøtekommende, trygg og forutsigbar måte. May Kristin ser for seg Gateway Studios som noe mer enn TV-studioer, hun ønsker å bygge et levende samfunnssenter. Ved å åpne dørene for konferanser, konserter og kunstutstillinger, streber hun etter å vise frem vårt arbeid og ressurser for et bredere publikum, for å fremme samarbeid og å bidra til å bygge opp fremvoksende talenter. Gjennom åpenhet og samarbeid, sikter May Kristin mot å gjøre Gateway Studios til en vital kraft i å forme Norges kulturelle landskap.

Espen Ramsli Fredriksen

Espen er deleier i selskapet og en erfaren musikkprodusent, komponist, arrangør og orkestrator. Hans prosjekter spenner fra Kringkastingsorkestret, TV-show som "Skal vi danse", ulike artister til spillprosjekter, inkludert "Warhammer 3." Espens ekspertise favner ulike sjangre, og han evner å skape skreddersydde komposisjoner som stemmer overens med enhver stil og uttrykk. Han har alltid fokus på kunden og tolker og omskaper deres ideer til fengslende, original musikk. Espen verdsetter samarbeid og er dedikert til å skape musikk som ikke bare fanger oppmerksomheten, men som også treffer dypt, med rike melodier, kreative arrangementer og et tydelig detaljfokus.

Portfeføljen min

Synneva Erland

Som leder for kommunikasjon og salg ved Gateway Studios, bringer Synneva en sterk kombinasjon av strategiske kommunikasjonsferdigheter og forretningsforståelse. Med 12 år i spissen for sitt eget kommunikasjonsselskap og erfaring med å rådgi nasjonale og internasjonale selskaper, har hun både kunnskap og stort engasjement i å fremme en kultur for læring, vekst og innovasjon.
Synneva blir inspirert av samarbeid, delekultur og av mennesker som er engasjerte og nysgjerrige. Meningsfulle diskusjoner og samtaler leder til ny innsikt og utvikling. Som leder for kommunikasjon og salg ønsker Synneva å bidra til å videreutvikle den gode kulturen i Gateway Studios.


Synneva er utdannet sanger og skuespiller, og blir anerkjent som en av Norges ledende foredragsholdere og konferansierer. I tillegg har hun tatt flere lederkurs ved Handelshøyskolen BI og er sertifisert innen lederrekruttering.
Synnevas kombinasjon av kreativt talent og strategisk innsikt er avgjørende for vår misjon om å bygge sterke kundeforhold og drive Gateway Studios mot suksess.

Javed Kurd

Javed er deleier i Gateway Studios og en anerkjent musikkprodusent, mikser og gitarist med over 30 års erfaring fra musikk- og underholdningsbransjen. Hans karriere inkluderer samarbeid med artister som Ingrid Bjørnov, Jahn Teigen, DDE, The Monroes, KORK, Aurora og Bill Champlin (Chicago), og han har vært sterkt involvert i musikkproduksjon og videreutvikling av TV-formater som “Beat for Beat”, "The Voice", "Melodi Grand Prix" og "IDOL".

Javed har dessuten vært musikkansvarlig, arrangør og/eller kapellmester på de største teaterscenene i Norge, som "West Side Story" på Oslo Nye Teater, «Markus og Julie» på Trøndelag Teater og «90-metersbakken» på Teatret Vårt. Han har bidratt som musiker på teaterproduksjoner som “Hair” og “Den syngende Frøken Detektiv”, har bred erfaring fra event-produksjoner som musikalsk leder, og vært en viktig støttespiller som musiker på Ingrid Bjørnovs prisbelønte show.

Gjennom karrieren har han medvirket til over 100 plateutgivelser, enten som produsent, mikser, komponist, arrangør eller musiker.

Javeds komposisjonstalent har dessuten resultert i folkekjære åpningsvignetter til blant annet "Nytt På Nytt" og “Beat for Beat”. Han er viden kjent for sin nøyaktighet og øre for detaljer, og hans erfaring på tvers av sjangere og artistuttrykk tilfører alltid et unikt, kreativt preg til hvert prosjekt han er involvert i.

Portfeføljen min

Oda Nedberg Helberg

Oda har en imponerende og uvanlig kombinasjon av kunstnerisk og akademisk bakgrunn - med juristutdannelse og bred erfaring innen ballettdans, musikalsk trening og skuespill. I ung alder ble hun tatt opp ved det prestisjefylte Royal Academy of Dance i London, og videreutdannet seg deretter ved Bårdar Akademiet samtidig med ledelsesstudier ved Universitetet i Agder. Nylig nådde hun sitt nye mål om å bli uteksaminert fra jusstudiet.

Hennes erfaring og personlighet gjør henne til en verdifull ressurs for teamet vårt. Med sin brede bakgrunn i scenekunst og jus, og med et godt øye for detaljer, kombinerer hun kreativitet og nøyaktighet i eventplanlegging og gjennomføring. Tidligere roller har uten tvil hjulpet til med å utvikle hennes ledelses- og organisasjonsevner, som hun nå bruker til å koordinere og gjennomføre arrangementer på en smidig og vellykket måte.

Jan Magnus Nymo

Gjennom 15 års erfaring i film- og TV-bransjen, har Jan Magnus opparbeidet seg spesialistkompetanse og et meget godt rennommé innen alle aspekter av TV-lyddesign. Ferdighetene hans inkluderer alt fra opptak på lokasjon til redigering av dialoger og miksing av endelige lydspor. Jan Magnus har jobbet på en rekke show, inkludert nylige prosjekter som "Dummedag" og "Superheltskolen" for NRK, samt "Farfar" for TV2.

 

Jan Magnus har en dyp og intuitiv forståelse av historiefortelling gjennom lyd, og oversetter regissørenes visjoner til store auditive opplevelser. Han er kjent som en sympatisk, effektiv og tilpasningsdyktig fyr som jobber godt under press og i ulike miljøer og omgivelser. Han mener at det meste kan løses med en positiv og samarbeidsorientert innstilling, og er på mange måter alt det vi i Gateway Studios ønsker å fremstå som og være.

Portfeføljen min

Dorina Marie Eldøy-Iversen

Hos Gateway Studios orkestrerer Dorina våre prosjekter med en blanding av kunstnerisk finesse og nøye koordinasjon. Med over to tiår innen kulturell eventproduksjon og 23 år som en erfaren skuespiller og musikalsk artist, er hun en enorm ressurs og berikelse for teamet vårt. Dorinas imponerende repertoar inkluderer sentrale roller i anerkjente teatre som Det Norske Teatret og Nordland Teater, blant andre.

I 2020 tok Dorina fatt på et ambisiøst foretak ved å grunnlegge Tonga Productions. Dette initiativet reflekterer hennes engasjement innen kultursektoren med ulike arrangementer fra intime sammenkomster til storskalaproduksjoner. Blant annet var hun medforfatter og skuespiller i musikkteaterstykket "Havet", som hadde premiere i 2023 til strålende kritikker, og hun vant Sandefjord kommunes kulturpris for sin innsats. Dorinas er rett og slett en uunnværlig ressurs for Gateway Studios, og spiller en avgjørende rolle i å forme vår kulturelle historiefortelling.

Portfeføljen min

Lars Kjellberg

Siden 2015 har Lars gjennomført sin læretid og videre utvikling under Javed Kurd sin kompetanse og ledelse, og har blitt en sentral del av lydteamet ved Gateway Studios. Hans ekspertise i etterproduksjon av lyd og lyddesign har bidratt til suksessen til populære TV-show som "Norske Talenter", "Maskorama" og "The Voice". I tillegg har han arbeidet med lyddesign for filmer og miksing for live-show, inkludert "God Morgen Norge" og Premier League-sendinger.

Som musikksupervisor for "Norske Talenter" og opptakstekniker sammen med Javed Kurd, har Lars arbeidet med artister som Ingrid Bjørnov og TOBB.

Kasia Kowalczyk

Kasia er vår sprudlende markedsførings- og engasjementskoordinator. Hennes utdannelse i Visual Merchandising fra Cracow School of Art and Fashion Design danner grunnlaget for hennes kreative ekspertise. Kasia har flere års erfaring som freelance grafisk designer, fotograf og interiørdesigner. Hennes styrke ligger i å utnytte visuell fortelling og engasjerende innhold for å fange våre målgrupper. Kasias perspektiv på merkevarefortelling gjennom design og visuelt innhold er inspirerende, og bidrar til å fremme Gateway Studios' visjon det stadig utviklende landskapet av media og underholdning.

Portfeføljen min

Henrik Richardson Fossum

Henrik, vår dynamiske lydtekniker og musiker, bringer en unik kombinasjon av erfaring og kompetanse til Gateway Studios. Han er utdannet trommeslager ved Academy Of Contemporary Music i Guildford, UK, og har blant annet arbeidet sammen med personligheter som Paul Stacey.

Hans karriere inkluderer samarbeid på "Stand Up" av PBUG og har deltatt i Ronni Le Tekrøs "Kingdom Of Norway" prosjekt. Henriks allsidighet er tydelig i hans arbeid med artister som PB Underground og Lola’s Day Off. Som en dedikert lydtekniker og musiker, bidrar Henriks distinkte rytme og lydtekniske ekspertise betydelig til de mangfoldige prosjektene ved Gateway Studios.

Line Gevelt Andersen

Line, leder vår podcastsatsing, har utstrakt erfaring fra sin tid som redaktør og programleder ved NRK. I 2021-2022 bidro hun til vekst i NRKs podcastavdeling.

Line har bred ekspertise innen programledelse og -styring, samt utvikling av konsepter. Hun har en visjon om å utvikle engasjerende podcaster, med fokus på kvalitet, overbevisende narrativer og en kobling mot publikum. Line skal sørge for at våre podcaster ikke bare fanger lytternes oppmerksomhet, men også setter dagsorden og skaper debatt.

Billie

Kose- og avledningsdirektør 🐶

Billie
Kose- og avledningsdirektør 🐶

DET KAN VÆRE DEG

Sjekk her om vi har en ledig stilling for deg

Er du vår nye tekniske driftsleder eller arrangementskoordinator?

Les mer her om våre ledige stillinger.

Bilder for Gateway Studios: Kasia Kowalczyk

Vår filosofi

Hos Gateway Studios er vår fremste ambisjon å gjøre kunden og publikum fornøyd. Gjennom profesjonalitet og en ja-mentalitet, skal vi sørge for at store og små produksjoner og prosjekter gjennomføres med stolthet og et øye for detaljer. Vi ønsker å være førstevalget for våre kunder, både i Norge og internasjonalt. Vi tror på god og tydelig kommunikasjon, en proaktiv tilnærming til ethvert prosjekt og personlig tilpasning for hver enkelt kunde.

Vi skal arbeide for å fremme samarbeid, styrke gjensidig vekst og bidra til å tenne gnisten til innovasjon i hele den kreative bransjen. I en tid hvor endringer skjer hyppig, markedene og konkurransen stadig mer global, skal vi være aktive pådrivere.

Vi skal samarbeide med, og utfordre politikere og fagmiljøer, for å påvirke fremtidige forutsetninger og rammevilkår for vår næring. Vi inviterer deg til å være en del av denne spennende reisen.

Bærekraft

For Gateway Studios har bærekraft vært en sentral del av strategien helt fra starten, Vår forpliktelse til bærekraftig drift er en integrert del av vår virksomhet. Vi søker å oppnå disse målene gjennom langsiktige prioriteringer og strategiske tiltak. Enkelte delmål kan oppnås alene, mens de i flere sammenhenger inngår som en større helhet gjennom tiltak og samarbeid med andre, først og fremst våre kunder, næringslivet og det offentlige. Vi har valgt oss ut tre av FNs bærekraftsmål som våre prioriterte mål:

Anstendig arbeid og økonomisk vekst
I Gateway Studios har vi tatt et bevisst valg om å fremme anstendige arbeidsforhold i en bransje som lener seg på freelancere og midlertidig kontrakterte. Vi skal tilby stabile og konkurransedyktige arbeidskontrakter og jobbe for inkludering og mangfold på arbeidsplassen. Dette inkluderer også praktikanter/studenter og arbeidstrening for personer med spesielle behov.

Bærekraftige byer og lokalsamfunn
Sammen med Bærum og Drammen kommuner har vi engasjert oss i å bidra til bærekraftige lokalsamfunn. Fornebu i Bærum og Tangen i Drammen er store by- og områdeutviklingsprosjekter, og begge er definert som nullutslippsområder. Her er vi i dialog med de respektive kommunene om løsninger med kollektivtransport, el-sparkesykler og sykkelstier, slik at vi reduserer biltrafikk til studioene våre. Vi er klar over at vi opererer i en energiintensiv bransje, og har derfor igangsatt et initiativ i Drammen om utredning av strømmellomlagring til større arrangementer og TV-produksjoner, for å begrense toppene i strømforbruket.

Ansvarlig forbruk og produksjon

Gateway Studios søker å fremme ansvarlig forbruk og produksjon, og arbeider blant annet med forslag til praktiske tiltak som salg av publikumsbilletter med transport inkludert, for å redusere bilbruk og parkeringsutfordringer. I tillegg jobber vi aktivt med resirkulering og kildesortering, i tillegg til gjenbruk av teknologisk utstyr og møbler for å redusere vårt miljøavtrykk.

Investering i egen lyd- og bilderegi på huset vil redusere klimaavtrykket drastisk, og eliminere behovet for store, forurensende TV-busser.  In-house teknikk vil dessuten redusere transportbehov av personell, senke energiforbruket og minske plassbehovet.

 

Videre ønsker vi å investere i egnede studioer tilrettelagt for virtuell TV- og filmproduksjon. Her reduseres miljøpåvirkningen ved å fjerne behovet for transport av store filmcrew og skuespillere til vanskelig tilgjengelige eller sårbare opptakssteder, med store utslipps- og miljøgevinster som resultat. Digitale kulisser bidrar også til å minske ressursbruk og avfall, som igjen gir kostnadseffektive og fleksible løsninger.