Er du vår nye tekniske driftsleder eller arrangementskoordinator?

Gateway studios skal bemanne 2 stillinger, og ser etter engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere med stor gjennomføringsevne. Arbeidssted for begge stillingene vil være både på Fornebu og i Drammen, men med hovedbase på ett av stedene.

Teknisk driftsleder

Vi ser etter deg som ikke er redd for å ta i et tak og som liker å holde orden i sakene. Du er selvgående og serviceinnstilt, trives med en variert arbeidshverdag med både praktiske, tekniske og administrative oppgaver. Du vil ha ansvar for daglig vedlikehold og rigg i forbindelse med våre arrangement, samt å innhente tilbud og være delaktig i prosjektering av større oppgraderinger og produksjoner med resten av vårt team. Dersom du i tillegg har erfaring med PA og sceneteknikk er det en fordel.

En del av stillingsinstruksen innebærer at du tilegner deg god oversikt over strøm/elektrisitet og nettverk/EDB i våre studioer. I tillegg vil du være med å utarbeide gode brann-, sikkerhet- og HMS rutiner. Du har gjerne erfaring fra sceneteknisk bransje og/eller har jobbet i TV/filmstudio. Det er også en fordel at du har truckførerbevis og kan kjøre lift.

Personlige egenskaper

Som en del av Gateway-teamet er du et ja-menneske som tar utfordringer på strak arm og alltid yter god service overfor kunden. Du bidrar til et godt fellesskap og samarbeider godt med kollegaer, samtidig som du er selvgående og driftig.

Om arbeidsplassen

Gateway studios har over 3000 m2 med studioarealer på Fornebu som huser store tv-produksjoner og publikumsarrangment som bl.a. The Voice, Skal vi danse, Norske talenter, P3-Gull m.m. Fra og med 01. juni 2024 åpner vi ytterligere 2000 m2 med studioarealer i på Tangenkaia i Drammen. I tillegg er Gateway Studios en profesjonell aktør innen musikkproduksjon og lydteknikk.

Driftslederne vil samarbeide på tvers av lokasjonene, og hovedoppgavene vil være å overse at våre studioer til enhver tid er i god stand og operative for våre kunder, samt innarbeide gode rutiner for internkontroll og drift. Vi vil i ansettelsesprosessen vurdere kandidater med utfyllende erfaring og kompetanse, slik at driftslederne kan lære av og bistå hverandre på Fornebu og i Drammen.

Arbeidssted: Fornebu og Drammen. Noe kveld og helg må påberegnes.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • God allround-kunnskap på praktiske og tekniske arbeidsoppgaver
 • Stor gjennomføringsevne og arbeidskapasitet
 • Gode samarbeidsevner
 • Erfaring fra rigg og sceneteknisk bransje
 • PA/sceneteknisk erfaring
 • Truckførerbevis
 •  Liftførerbevis

Vi tilbyr:

 • Variert arbeidshverdag
 • Gode utviklingsmuligheter i et firma i vekst
 • Trivelig arbeidsmiljø

Send din søknad, CV og referanser til via finn.no sin søkerportal, og merk alle dokumenter med «Teknisk driftsleder» og ditt navn. For å få et så utfyllende inntrykk som mulig av deg som kandidat, vil vi kun vurdere søknader som inneholder både søknadstekst og CV.

Arrangementskoordinator

Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelser som strukturert, løsningsorientert og serviceinnstilt, kan dette være jobben for nettopp deg. Vi søker en person som vil få ansvaret med å koordinere og ivareta logistiske og praktiske aspekter ved TV/filmproduksjoner, konferanser/eventer og publikumsarrangementer, som kan representere oss på en profesjonell måte og sikre en førsteklasses opplevelse for kunder, publikum og andre besøkende.
 

Gateway Studios er ledende i Norge innen musikk- og lydproduksjon, samt studiofasiliteter og teknisk leveranse for TV/filmproduksjon. I tillegg tilrettelegger vi for eventer, konferanser, konserter og andre publikumsarrangementer. Vi har fasiliteter på Fornebu og i Drammen.

Arbeidsoppgaver:

 • Koordinere og holde oversikt over definerte aspekter ved produksjon og arrangementer i bedriften
 • Ansvarlig for publikumshåndtering, bardrift og sikre tilstrekkelig bemanning av personell
 • Innkjøp av nødvendige varer og utstyr i samarbeid med relevante leverandører
 • Utvikle og implementere fremdriftsplaner og rutiner for forberedelse, gjennomføring og opprydding av arrangementer
 • Være Gateway Studios’ ansikt utad og ha tett oppfølging av kunder ved produksjoner og arrangementer
 • Samarbeide tett med interne team for å sikre effektiv drift og gjennomføring av arrangementer

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring innen event/konferanse, publikumsarrangementer/festivaler er sterkt ønskelig
 • Erfaring med bardrift er sterkt ønskelig
 • God kjennskap til bemanning av arrangementer og sikkerhetsrutiner
 • Selvgående og løsningsorientert, med god evne til å jobbe under press og håndtere flere oppgaver samtidig
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter på norsk

Vi tror at personen vi ser etter har noen års arbeidserfaring innen områdene som er skissert ovenfor, og gjerne også en bachelorgrad innen prosjektledelse, kulturledelse, reiseliv, hotell og service eller tilsvarende.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i et veletablert profesjonelt fagmiljø, og har ambisiøse mål for de neste årene. Du vil bli en del av et dynamisk og inkluderende team som jobber mot å bli en ledende aktør på markedet. Gateway Studios gir deg muligheten til å utvikle dine ferdigheter og ta del i spennende prosjekter i en bedrift i rask utvikling.

Arbeidssted vil være Drammen og Fornebu etter behov, med primærarbeidssted i Drammen.

Send din søknad, CV og referanser til via finn.no sin søkerportal, og merk alle dokumenter med «Arrangementskoordinator» og ditt navn. For å få et så utfyllende inntrykk som mulig av deg som kandidat, vil vi kun vurdere søknader som inneholder både søknadstekst og CV.

For spørsmål vedrørende stillingen, vennligst kontakt avdelingsleder May Kristin Krispersen på epost  eller telefon 97 12 18 59.