Arrangementer

Velkommen til Gateway Studios, Norges ledende studioanlegg og kreative hub. Gateway Studios er kjent for populære programmer som Skal vi danse, Norske Talenter, The Voice og Maskorama.

 

Men Gateway Studios er mer enn bare et produksjonsstudio. Det er også et kulturelt knutepunkt for en rekke aktiviteter – fra kunstutstillinger og prisutdelinger til bransjekonferanser og livekonserter. Ta en prat med oss, så finner vi den beste og mest spennende løsningen på ditt neste arrangement.

Arrangementstjenester

Fasilitering, prosjektledelse og innhold til konferanser

Gateway Studios’ team engasjerer seg gjennom hvert steg i ditt bedriftsarrangement, fra innledende planlegging til feilfri gjennomføring. Vi tilbyr tjenester innen fasilitering av romløsninger, prosjektledelse og innholdsproduksjon, og vi samarbeider med ledende teknikk- og cateringpartnere for å garantere et smidig og vellykket arrangement. Vi kan også tilby tjenester som streaming, musikk- og filmproduksjon for større arrangementer og eventer. 

Planlegging og gjennomføring av ulike publikumsarrangementer

Gateway Studios er en ideell arena for et bredt spekter av publikumsarrangementer. Vi har profesjonelle samarbeidspartnere innen rigging, teknikk og scenografi, noe som gjør våre arealer perfekte for konserter, forestillinger, pre-produksjoner, e-sportsarrangementer og mer. Vårt team håndterer alt fra planlegging til gjennomføring, billettsalg, salkart/seating og logistikkstyring for publikum, inkludert bevertning, garderobe, sikkerhet og servicemedarbeidere. Vi har et stort nettverk av tilknyttede scenografer, artister, musikere og sangere som kan levere profesjonell underholdning innenfor alle sjangre. Vi sørger for at arrangementet ditt går sømløst, og gir en eksepsjonell opplevelse for alle deltakere.

Overnatting

For arrangementer ved Gateway Studios Fornebu og Drammen har vi gjort avtale med overnattingssteder lokalt. Ta gjerne kontakt med Gateway-teamet for ytterligere detaljer.