Podkastproduksjon

Podkast engasjerer, setter dagsorden og etablerer din stemme gjennom autentisk historiefortelling. Hjertet i podcast er kunsten å skape fengslende historier, oppfordre til debatt og tenne gnisten i fantasien. Bli med på den stadig voksende podcast-trenden, og nå nye markedssegmenter med ditt budskap.

Podkasttjenester

Historiefortelling

Med røtter i profesjonell podkast-produksjon, blant annet fra NRK, har vi god erfaring i å utvikle engasjerende podkaster. Vi kan finjustere ideene dine og tydeliggjøre innholdet. Enten du trenger veiledning i grunnleggende fortellerteknikker eller søker et kreativt partnerskap, er vi klare til å utvikle ideer og finslipe konsepter.

Avansert, mobil opptaksteknologi

Våre studioer i Oslo og Fornebu er utstyrt for opptak av høykvalitets podkaster. I tillegg kan vi foreta opptak hvor som helst — være seg på kontoret, utendørs eller på hytta. Vår avanserte mobile opptaksteknologi tilbyr uovertruffen fleksibilitet for opptakssteder og planer.

Lyd og musikk

Løft podkasten din med våre erfarne lydteknikere og det nyeste innen lydteknologi. Vårt hovedmiksestudio, med et Dolby-godkjent Atmos-oppsett, leverer et krystallklart lydspor for en fengslende 3D-lydopplevelse. I tillegg kan våre talentfulle komponister skape original musikk, og dermed sikre at podkasten din skiller seg ut i en verden hvor lyd er like slagkraftig som visuelle inntrykk.